Thuis ProductenInductie Verhardende Machine

120KW inductie Verhardend Materiaal, Energie - besparingsinductie het Verharden van Toestellen

Certificaat
China Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited certificaten
China Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited certificaten
Klantenoverzichten
GY is zeer professioneel voor inductie het verwarmen materiaal, hebben wij samenwerking meer dan 12 jaar vanaf 2006 tot nu, dank.

—— M. GULSHAN BHATIA

Aangezien het eerste materiaal dat in 2008 wordt gekocht tot nu is gebruikt, is de kwaliteit zeer goed, zijn wij zeer tevreden, dank.

—— M. SHAFQAT MASOOD

Lever altijd de beste technische ondersteuning en de naverkoopdienst voor ons。

—— M. DE ARIA'S VAN RICARDO

Ik ben online Chatten Nu

120KW inductie Verhardend Materiaal, Energie - besparingsinductie het Verharden van Toestellen

120KW inductie Verhardend Materiaal, Energie - besparingsinductie het Verharden van Toestellen
120KW inductie Verhardend Materiaal, Energie - besparingsinductie het Verharden van Toestellen 120KW inductie Verhardend Materiaal, Energie - besparingsinductie het Verharden van Toestellen 120KW inductie Verhardend Materiaal, Energie - besparingsinductie het Verharden van Toestellen 120KW inductie Verhardend Materiaal, Energie - besparingsinductie het Verharden van Toestellen 120KW inductie Verhardend Materiaal, Energie - besparingsinductie het Verharden van Toestellen

Grote Afbeelding :  120KW inductie Verhardend Materiaal, Energie - besparingsinductie het Verharden van Toestellen

Productdetails:
Plaats van herkomst: CN
Merknaam: GY
Certificering: CE, FCC, ROHS,SGS
Modelnummer: Gys-120AB
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Vouw-houten doosverpakking
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 500set per maand

120KW inductie Verhardend Materiaal, Energie - besparingsinductie het Verharden van Toestellen

beschrijving
Het verwarmen principe: Magnetische inductie het verwarmen Toepassing: Toestel het Verharden
Verleende naverkoop de Dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, de beschikbare, Videotechnische ondersteuning Garantie: 1 jaar, vervangstukken van één jaar de vrije replacment, 12 Maanden
Schommelingsfrequentie: 10-35khz, 30-80KHZ, 18~25KHZ, 10-50 KHZ auto het volgen frequentie, (Aangepaste) 10-50 KHZ plichtscyclus: 100%, 24 uren geen-Einde, 80%
Hoog licht:

inductie verhardende machines

,

hoge frequentieinductie het verharden

Technische Parameter:

Model Gys-120AB (In drie stadia)
Het werkmacht 340V-430V
Maximumingangsstroom 180A
Outputmacht 120KW
Schommelende frequentie 10-50KHZ
Outputstroom 400-4500A
Het stroomtarief van koelwater 0.08-0.16Mpa 12L/Min
Het beveiligingspunt van de watertemperatuur 50C
Productgrootte leiding: 870x695x1050mm
transformator: 850x420x750mm
Netto gewicht leiding: 123kg
transformator: 84kg

 

Thermische behandeling (oppervlakte die verharden):

Het is hoofdzakelijk doelstellingen om de starheid van de metaalmaterialen door de thermische behandeling te veranderen om stukken te werken. De detailtoepassingen worden verklaard als volgt:

1) Verhardend voor diverse hardware en hulpmiddelen, zoals meer plier, moersleutel, hamer, bijl, het schroeven hulpmiddelen en scheerbeurt (boomgaardscheerbeurt).

2) Verhardend voor diverse auto en motorfietsmontage, zoals trapas, koppelstang, zuigeras, kettingswiel, aluminiumwiel, klep, de schacht van het rotswapen, semi drijfas, kleine schacht en vork.

 

3) Diverse elektrische gereedschappen, zoals toestel en assen.

4) Verhardend voor werktuigmachines, zoals draaibankdek en gidsspoor.

5) Verhardend voor diverse delen van het hardwaremetaal en machinaal bewerkte delen, zoals schacht, gooit het toestel (kettingswiel), nok, en klemt enz. vast

6) Verhardend voor hardware vormen de vormen, zoals kleine vorm, bijkomend en binnengat van vorm.

 

 

 

Werkend Principe van Inductie het Verwarmen

Het elektromagnetische de inductie van de frequentieomzetting is verwarmen of inductie het verwarmen voor plotseling een methode om metaalmaterialen te verwarmen door de voeding van de machtsfrequentie in dat van specifieke die waaier om te zetten op het principe van elektromagnetische inductie wordt gebaseerd. Het is hoofdzakelijk van toepassing op metaal het hete werken, de thermische behandeling, het lassen en smelten. Dit die type van het verwarmen van techniek is ook van toepassing op de verpakkingsindustrie (zoals het verzegelen van aluminiumfolie in geneeskunde en voedsel de industrie wordt gebruikt), halfgeleidermateriaal (zoals uitgedreven monocrystalline silicium en verwarmd hechtend metaaldelen voor autoglas).

De basiscomponenten van inductie verwarmingssysteem omvatten de bron en het werkstukken van de inductierol, wisselstroom. De inductierol kan in verschillende vormen vanaf verschillende verwarmde voorwerpen worden vervaardigd. De rol wordt verbonden aan de krachtbron die wisselstroom verstrekken voor rol. De wisselstroom door de rol wordt kan tot een afwisselend magnetisch veld leiden die door de het werkstukken overgaan aan de stroom van de opbrengswerveling zoals vereist in het verwarmen. bezeten die

Deficiënties van Conventionele het Verwarmen Wijzen

1. Het conventionele verwarmen met dergelijke brandstoffen zoals steenkool, gassen, en olie heeft dergelijke deficiënties zoals ernstige verontreiniging, afschuwelijke werkomgeving en ernstige verborgen veiligheidsgevaren.

2. Voorts zijn de steenkool, het gas en de olie ontoereikend om het snelle en eenvormige verwarmen uit te voeren, en zijn geschikt om misvorming van het werkstukken, dikke oxic horizon, slechte kwaliteit, ruwe oppervlakte en hoog schroottarief op te lopen, die niet de concurrerende macht van uw producten kan verzekeren.

Voordelen van Inductie het Verwarmen Materiaal

Snel verwarmend: het minimumtarief om te verwarmen is minder dan 1 tweede (het tarief om te verwarmen is beschikbaar voor aanpassing en controle).

Brede dekking van het verwarmen: het kan aan delen van het hitte diverse metaal worden gebruikt (vervang verwijderbare inductierol vanaf verschillende werkende schakelaars).

Gemakkelijke installatie: het kan worden gebruikt zodra het wordt verbonden aan krachtbron, inductierol evenals watervoorzieningspijp en het toenemen pijp; het is klein in grootte en licht in gewicht.

Gemakkelijke verrichting: u kunt leren om het binnen verscheidene notulen in werking te stellen.

Snel opstarten: het kan zijn begonnen om het verwarmen handeling uit te voeren op voorwaarde dat het water en de voeding beschikbaar zijn.

Lage machtsconsumptie: Vergeleken met het conventionele vacuümmateriaal van de buis hoge frequentie, kan het de macht door ongeveer 70% bewaren. Kleiner is de grootte van het het werkstuk, zou de lagere machtsconsumptie zijn.

Hoge doeltreffendheid: het heeft dergelijke eigenschappen zoals het eenvormige verwarmen (het is toepasselijk om het uit elkaar plaatsen van de inductierol aan te passen om de aangewezen temperatuur zoals vereist in elk deel van het werkstuk te verzekeren), snel het verwarmen en beperkte oxic horizon, en kan tegen om het even welk afval bewaken na het ontharden.

Uitvoerige bescherming: het heeft dergelijke functies zoals overdruk, te sterke intensiteit, oververhittings en water de aanwijzingen van het tekortalarm evenals automatische controle en bescherming.

Controleerbare temperatuur: het is toepasselijk om de temperatuur te controleren voor het verwarmen van het werkstukken vanaf de vooraf ingestelde het verwarmen tijd, en daardoor de het verwarmen temperatuur te controleren op een bepaald technisch punt.

Kleine grootte en lichtgewicht: het heeft een gewicht slechts verscheidene dozens kilogram, waarvan, de beperkte vloerruimte workshopplaats kan effectief besparen.

Correcte gebruiksomgeving: het is gunstig voor milieubescherming, behoud van energie en veiligheidsverrichting, die van om het even welk lawaai, uitlaatgas en stof vrij is.

Verwijdering van hoogspanning: het vereist geen transformator opvoer die ongeveer tienduizendtalvoltage kan veroorzaken, en zo de maximumveiligheid kan verzekeren.

Uitvoerig volledig ladingsontwerp: het kan onophoudelijk 24 uren werken.

 

120KW inductie Verhardend Materiaal, Energie - besparingsinductie het Verharden van Toestellen 0

 

Contactgegevens
Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited

Contactpersoon: Cindy Yang

Tel.: +86 13751325969

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)