Thuis ProductenDe Machine van het inductiesmeedstuk

Staal/Koper van de het Smeedstukmachine van de Bouteninductie de Nieuwe Voorwaarde met Zachte Rol

Certificaat
China Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited certificaten
China Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited certificaten
Klantenoverzichten
GY is zeer professioneel voor inductie het verwarmen materiaal, hebben wij samenwerking meer dan 12 jaar vanaf 2006 tot nu, dank.

—— M. GULSHAN BHATIA

Aangezien het eerste materiaal dat in 2008 wordt gekocht tot nu is gebruikt, is de kwaliteit zeer goed, zijn wij zeer tevreden, dank.

—— M. SHAFQAT MASOOD

Lever altijd de beste technische ondersteuning en de naverkoopdienst voor ons。

—— M. DE ARIA'S VAN RICARDO

Ik ben online Chatten Nu

Staal/Koper van de het Smeedstukmachine van de Bouteninductie de Nieuwe Voorwaarde met Zachte Rol

Staal/Koper van de het Smeedstukmachine van de Bouteninductie de Nieuwe Voorwaarde met Zachte Rol
Staal/Koper van de het Smeedstukmachine van de Bouteninductie de Nieuwe Voorwaarde met Zachte Rol Staal/Koper van de het Smeedstukmachine van de Bouteninductie de Nieuwe Voorwaarde met Zachte Rol Staal/Koper van de het Smeedstukmachine van de Bouteninductie de Nieuwe Voorwaarde met Zachte Rol Staal/Koper van de het Smeedstukmachine van de Bouteninductie de Nieuwe Voorwaarde met Zachte Rol Staal/Koper van de het Smeedstukmachine van de Bouteninductie de Nieuwe Voorwaarde met Zachte Rol

Grote Afbeelding :  Staal/Koper van de het Smeedstukmachine van de Bouteninductie de Nieuwe Voorwaarde met Zachte Rol

Productdetails:
Plaats van herkomst: CN
Merknaam: GY
Certificering: CE, FCC, ROHS, SGS
Modelnummer: Gymnastiek-60AB
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Vouw-houten doosverpakking
Levertijd: 5-7 ontvingen de werkdagen na de betaling
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 500/set per maand

Staal/Koper van de het Smeedstukmachine van de Bouteninductie de Nieuwe Voorwaarde met Zachte Rol

beschrijving
Het verwarmen principe: Magnetische inductie het verwarmen Toepassing: smeden
Garantie: 1 jaar, 12 maanden, één jaar, vervangstukken van één jaar de vrije vervanging spanning: 380V, 3 fase 220V/380V/480V, 3 Fase 380V /50-60Hz, 220V
Verleende naverkoop de Dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, Onlineondersteuning, Gebiedsonderhoud en de re Voorwaarde: Nieuwe
Hoog licht:

inductieverwarmer voor smeedstuk

,

inductieverwarmer voor smeedstuk

Technische Parameter:

 

Model Gymnastiek-60AB (In drie stadia)
het werkmacht 340V-430V
Maximumingangsstroom 95A
Outputmacht 60kw
schommelende frequentie 1-10khz
outputstroom 400-2400A
het stroomtarief van koelwater 0.08-0.16Mpa 10L/Min
het beveiligingspunt van de watertemperatuur 50C
productgrootte leiding: 690x640x1060 mm
transformator: 870x430x750 mm
netto gewicht leiding: 95 kg
transformator: 79.5kg

 

Smeedstuktoepassing (heet smeedstuk, hete montage en uitsmelting):

1) Het hete smeedstuk poogt de het werkstukken van bepaalde temperatuur (de verschillende materialen vereisen verschillende temperaturen) in andere vormen door smeedstukpers met behulp van stempelpers, smeedstukmachine of ander materiaal, voor instanties, hete uitdrijving van horlogekast, horlogevlaai, handvat, vormtoebehoren, keuken en tafelgerei, kunstwaren, standaarddeel, bevestigingsmiddel, vervaardigd mechanisch gedeelte, bronsslot, klinknagel, staalspeld en speld te vervaardigen.

2) De hete montage verwijst naar de verbinding van verschillende metalen of metalen met nonmetals door verwarmen gebaseerd op het principe van hete uitbreiding of hete uitsmelting, voor instanties, ingebed lassen van koperkern van computerradiator met van de aluminiumblad en spreker Web, samenstelling van staal en plastic buis, het verzegelen van aluminiumfolie (de schil van het tanddeeg), motorrotor en het verzegelen van tubulair elektrisch het verwarmen element door.

3) Het uitsmelten hoofdzakelijk poogt het metaal in vloeistof te smelten door op hoge temperatuur te gebruiken, die hoofdzakelijk van toepassing op de uitsmelting van ijzer, staal, koper, aluminium, zink evenals diverse edele metalen is

 

Staal/Koper van de het Smeedstukmachine van de Bouteninductie de Nieuwe Voorwaarde met Zachte Rol 0

 

Werkend Principe van Inductie het Verwarmen

Het elektromagnetische de inductie van de frequentieomzetting is verwarmen of inductie het verwarmen voor plotseling een methode om metaalmaterialen te verwarmen door de voeding van de machtsfrequentie in dat van specifieke waaier om te zetten die op het principe van elektromagnetische inductie wordt gebaseerd. Het is hoofdzakelijk van toepassing op metaal het hete werken, de thermische behandeling, het lassen en smelten. Dit type van het verwarmen van techniek is ook van toepassing op de verpakkingsindustrie (zoals het verzegelen van aluminiumfolie die in geneeskunde en voedsel de industrie wordt gebruikt), halfgeleidermateriaal (zoals uitgedreven monocrystalline silicium en verwarmd hechtend metaaldelen voor autoglas).

De basiscomponenten van inductie verwarmingssysteem omvatten de bron en het werkstukken van de inductierol, wisselstroom. De inductierol kan in verschillende vormen vanaf verschillende verwarmde voorwerpen worden vervaardigd. De rol wordt verbonden aan de krachtbron die wisselstroom verstrekken voor rol. De wisselstroom die door de rol wordt bezeten kan tot een afwisselend magnetisch veld leiden die door de het werkstukken overgaan aan de stroom van de opbrengswerveling zoals vereist in het verwarmen.

Deficiënties van Conventionele het Verwarmen Wijzen

1. Het conventionele verwarmen met dergelijke brandstoffen zoals steenkool, gassen, en olie heeft dergelijke deficiënties zoals ernstige verontreiniging, afschuwelijke werkomgeving en ernstige verborgen veiligheidsgevaren.

2. Voorts zijn de steenkool, het gas en de olie ontoereikend om het snelle en eenvormige verwarmen uit te voeren, en zijn geschikt om misvorming van het werkstukken, dikke oxic horizon, slechte kwaliteit, ruwe oppervlakte en hoog schroottarief op te lopen, die niet de concurrerende macht van uw producten kan verzekeren.

Voordelen van Inductie het Verwarmen Materiaal

Snel verwarmend: het minimumtarief om te verwarmen is minder dan 1 tweede (het tarief om te verwarmen is beschikbaar voor aanpassing en controle).

Brede dekking van het verwarmen: het kan aan delen van het hitte diverse metaal worden gebruikt (vervang verwijderbare inductierol vanaf verschillende werkende schakelaars).

Gemakkelijke installatie: het kan worden gebruikt zodra het wordt verbonden aan krachtbron, inductierol evenals watervoorzieningspijp en het toenemen pijp; het is klein in grootte en licht in gewicht.

Gemakkelijke verrichting: u kunt leren om het binnen verscheidene notulen in werking te stellen.

Snel opstarten: het kan zijn begonnen om het verwarmen handeling uit te voeren op voorwaarde dat het water en de voeding beschikbaar zijn.

Lage machtsconsumptie: Vergeleken met het conventionele vacuümmateriaal van de buis hoge frequentie, kan het de macht door ongeveer 70% bewaren. Kleiner is de grootte van het het werkstuk, zou de lagere machtsconsumptie zijn.

Hoge doeltreffendheid: het heeft dergelijke eigenschappen zoals het eenvormige verwarmen (het is toepasselijk om het uit elkaar plaatsen van de inductierol aan te passen om de aangewezen temperatuur zoals vereist in elk deel van het werkstuk te verzekeren), snel het verwarmen en beperkte oxic horizon, en kan tegen om het even welk afval bewaken na het ontharden.

Uitvoerige bescherming: het heeft dergelijke functies zoals overdruk, te sterke intensiteit, oververhittings en water de aanwijzingen van het tekortalarm evenals automatische controle en bescherming.

Controleerbare temperatuur: het is toepasselijk om de temperatuur te controleren voor het verwarmen van het werkstukken vanaf de vooraf ingestelde het verwarmen tijd, en daardoor de het verwarmen temperatuur te controleren op een bepaald technisch punt.

Kleine grootte en lichtgewicht: het heeft een gewicht slechts verscheidene dozens kilogram, waarvan, de beperkte vloerruimte workshopplaats kan effectief besparen.

Correcte gebruiksomgeving: het is gunstig voor milieubescherming, behoud van energie en veiligheidsverrichting, die van om het even welk lawaai, uitlaatgas en stof vrij is.

Verwijdering van hoogspanning: het vereist geen transformator opvoer die ongeveer tienduizendtalvoltage kan veroorzaken, en zo de maximumveiligheid kan verzekeren.

Uitvoerig volledig ladingsontwerp: het kan onophoudelijk 24 uren werken.

Contactgegevens
Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited

Contactpersoon: Cindy Yang

Tel.: +86 13751325969

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)