Thuis

Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited fabriek productielijn

Certificaat
China Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited certificaten
China Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited certificaten
Klantenoverzichten
GY is zeer professioneel voor inductie het verwarmen materiaal, hebben wij samenwerking meer dan 12 jaar vanaf 2006 tot nu, dank.

—— M. GULSHAN BHATIA

Aangezien het eerste materiaal dat in 2008 wordt gekocht tot nu is gebruikt, is de kwaliteit zeer goed, zijn wij zeer tevreden, dank.

—— M. SHAFQAT MASOOD

Lever altijd de beste technische ondersteuning en de naverkoopdienst voor ons。

—— M. DE ARIA'S VAN RICARDO

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Fabrieksfoto: 

  Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited fabriek productielijn 0

   

  Bureaufoto:

  Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited fabriek productielijn 1

   

  Workshop binnenfoto:

  Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited fabriek productielijn 2

  Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited fabriek productielijn 3Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited fabriek productielijn 4

   

  Toebehorenpakhuis:

  Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited fabriek productielijn 5

   

  PCB-Opbrengsdienst:

  Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited fabriek productielijn 6

   

  De Dienst van de transformatoropbrengst:

  Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited fabriek productielijn 7

   

  Verpakking Afd.:

  Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited fabriek productielijn 8

   

   

  Ingenieur bij de deurdienst:

  Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited fabriek productielijn 9Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited fabriek productielijn 10

   

 • OEM / ODM

  Onze fabriek heeft reeks van hoogte - kwaliteitsproducten in diverse categorieën veroorzaakt. Wij kunnen deze producten op uw vereiste uitsluitend ook produceren samen te komen u vereisen. Ons midden of hoge frequentieinductie het verwarmen materiaal wordt geproduceerd voor speciale voltagevoorwaarde van sommige landen. Bijvoorbeeld, zijn er eenfasige 110V, 220V inductie het verwarmen materiaal in drie stadia voor Amerika en Japan en 415V in drie stadia, 440V inductie het verwarmen materiaal voor dergelijke zuidwestelijke landen van Azië zoals Maleis en Thailand.

 • R & D

  Wij hebben een R&D-systeem opgezet. Het wordt gesteund door gevorderde ingenieurs en professionele arbeiders, die met het onderzoeken van en het ontwikkelen van de machines van midden of hoge frequentieinductie het verwarmen en de elektrolyse van de hoge frequentieomschakelaar en galvanisatievoeding vooral bezig geweest zijn. Aangezien wij het sterke vermogen van de techniekontwikkeling bezaten, heeft onze fabriek bij het veroorzaken van nieuw product en nieuw knutselen om onze belangrijke positie inzake techniek op dit gebied te verzekeren aangedrongen.

   

  Onder de inspanning van verscheidene jaren, heeft onze fabriek reeks van hoogte - kwaliteitsproducten in diverse categorieën veroorzaakt. Wij kunnen deze producten op uw vereiste uitsluitend ook produceren samen te komen u vereisen. Ons midden of hoge frequentieinductie het verwarmen materiaal wordt geproduceerd voor speciale voltagevoorwaarde van sommige landen. Bijvoorbeeld, zijn er eenfasige 110V, 220V inductie het verwarmen materiaal in drie stadia voor Amerika en Japan en 415V in drie stadia, 440V inductie het verwarmen materiaal voor dergelijke zuidwestelijke landen van Azië zoals Maleis en Thailand.

Contactgegevens
Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited

Contactpersoon: Ms. Cindy Yang

Tel.: +86 13751325969

Fax: 86-769-22780951

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)