Thuis

Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Opgericht in 2000, Fabriek van het de Omschakelaars is de Elektronische Materiaal van Dongguan Guangyuan een privé high-tech fabriek. Onze fabriek wordt gevestigd in Wanjiang-District van Dongguan-Stad in Zhujiang-Delta, met geschikt vervoer dichtbij Nr 107 nationale weg en Guangshen-speedwaybaan.

Wij hebben een R&D-systeem opgezet. Het wordt gesteund door gevorderde ingenieurs en professionele arbeiders, die met het onderzoeken van en het ontwikkelen van de machines van midden of hoge frequentieinductie het verwarmen en de elektrolyse van de hoge frequentieomschakelaar en galvanisatievoeding vooral bezig geweest zijn. Aangezien wij het sterke vermogen van de techniekontwikkeling bezaten, heeft onze fabriek bij het veroorzaken van nieuw product en nieuw knutselen om onze belangrijke positie inzake techniek op dit gebied te verzekeren aangedrongen.

Onder de inspanning van verscheidene jaren, heeft onze fabriek reeks van hoogte - kwaliteitsproducten in diverse categorieën veroorzaakt. Wij kunnen deze producten op uw vereiste uitsluitend ook produceren samen te komen u vereisen. Ons midden of hoge frequentieinductie het verwarmen materiaal wordt geproduceerd voor speciale voltagevoorwaarde van sommige landen. Bijvoorbeeld, zijn er eenfasige 110V, 220V-inductie het verwarmen materiaal in drie stadia voor Amerika en Japan en 415V in drie stadia, 440V-inductie het verwarmen materiaal voor dergelijke zuidwestelijke landen van Azië Maleisisch en Thailand.

Onze fabriek heeft een gezond distributienetwerk. Onze producten worden geleverd aan Amerika, Europa en de zuidwestelijke gebieden van Azië. Wij bouwden ook heel wat bureaus op om de snelle en snelle dienst aan onze consumenten te verlenen.

Aan het begin van onze stichting, bepleitten wij het „werk met eerlijk en krediet, de dienst voor ooit“. Deze slogan heeft diep in de cultuur van onze fabriek betaald, die de ziel van ontwikkeling en beheer wordt. Tijdens het ontwikkelingsproces, is men er stellig van overtuigd dat de prachtige naverkoopdienst de basissteen voor het bestaan van een bedrijf is. Daarom neemt onze fabriek de gedachte van „het creëren van waarden voor costumieren“ als kern van onze het leiden strategieën.

De Chinese bedrijven staan voor de concurrentie en de uitdaging van de gehele bol. Onze fabriek zal geavanceerde technologie gebruiken om de betere naverkoopdienst te verlenen en een juiste positie in de internationale markt te vinden. Wij zullen de geest van professioneler houden, geavanceerd en perseverant om de brede toepassing van onze producten in de markt na te streven. Wij zullen ook de mede-ontwikkeling en de vordering met onze leveranciers nastreven en consumenten die zich op professionele technologie en goede samenwerkingsinspanningen baseren.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Fabriek van het de Omschakelaars is de Elektronische Materiaal van Dongguanguangyuan een privé high-tech die fabriek, in 2000 wordt opgericht. Het wordt gevestigd in Wanjiang-District van Dongguan-Stad in Zhujiang-Delta, met geschikt vervoer dichtbij Nr 107 nationale weg en Guangshen-speedwaybaan.

 

Onder de inspanning van verscheidene jaren, heeft onze fabriek reeks van hoogte - kwaliteitsproducten in diverse categorieën veroorzaakt. Wij kunnen deze producten op uw vereiste uitsluitend ook produceren samen te komen u vereisen. Onze fabriek heeft een gezond distributienetwerk. Onze producten worden geleverd aan Amerika, Europa en de zuidwestelijke gebieden van Azië. Wij bouwden ook heel wat bureaus op om de snelle en snelle dienst aan onze consumenten te verlenen.
 

Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : GuangYuan

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 1,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Certificaten China Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Certificaten China Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Certificaten China Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited Certificaten