Thuis ProductenInductieverwarmingsapparatuur

de Inductie van de de industrie160kw Hoge Frequentie het Verwarmen Materiaal met Waterkoelingssysteem

Certificaat
China Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited certificaten
China Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited certificaten
Klantenoverzichten
GY is zeer professioneel voor inductie het verwarmen materiaal, hebben wij samenwerking meer dan 12 jaar vanaf 2006 tot nu, dank.

—— M. GULSHAN BHATIA

Aangezien het eerste materiaal dat in 2008 wordt gekocht tot nu is gebruikt, is de kwaliteit zeer goed, zijn wij zeer tevreden, dank.

—— M. SHAFQAT MASOOD

Lever altijd de beste technische ondersteuning en de naverkoopdienst voor ons。

—— M. DE ARIA'S VAN RICARDO

Ik ben online Chatten Nu

de Inductie van de de industrie160kw Hoge Frequentie het Verwarmen Materiaal met Waterkoelingssysteem

de Inductie van de de industrie160kw Hoge Frequentie het Verwarmen Materiaal met Waterkoelingssysteem
industry 160KW High Frequency Induction Heating Equipment with Water Cooling System
de Inductie van de de industrie160kw Hoge Frequentie het Verwarmen Materiaal met Waterkoelingssysteem de Inductie van de de industrie160kw Hoge Frequentie het Verwarmen Materiaal met Waterkoelingssysteem de Inductie van de de industrie160kw Hoge Frequentie het Verwarmen Materiaal met Waterkoelingssysteem de Inductie van de de industrie160kw Hoge Frequentie het Verwarmen Materiaal met Waterkoelingssysteem de Inductie van de de industrie160kw Hoge Frequentie het Verwarmen Materiaal met Waterkoelingssysteem de Inductie van de de industrie160kw Hoge Frequentie het Verwarmen Materiaal met Waterkoelingssysteem

Grote Afbeelding :  de Inductie van de de industrie160kw Hoge Frequentie het Verwarmen Materiaal met Waterkoelingssysteem

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GY
Certificering: CE, SGS , ROHS
Modelnummer: GY-160AB
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: negotiation
Verpakking Details: HOUTEN DOOS
Levertijd: hang van de orde en de bestemming af
Betalingscondities: TT
Levering vermogen: 500set/maand

de Inductie van de de industrie160kw Hoge Frequentie het Verwarmen Materiaal met Waterkoelingssysteem

beschrijving
Verleende naverkoop de dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, Gebiedsonderhoud en de reparatiedienst, Online Garantie: 1 jaar
Plichtscyclus: 24 uren geen-Einde Toepassing: het ontharden, het doven, het smelten, thermische behandeling, het verwarmen /brazing/quenching /hea
MAXIMUM INGANGSSTROOM: Maximum 240A Het werk Voltage: Pas aan
Inputmacht: 160kw Schommelingsfrequentie: 20-80KHz
Hoog licht:

Inductie het Verwarmen apparaat

,

Inductie het Verwarmen apparaten

 

160KW hoge Frequentieinductie het Verwarmen Materiaal Waterkoelingssysteem

 

Snel Detail:

 

Naam

Hoge Frequentieinductie het verwarmen materiaal GY-160AB

Toepassing

Het hete smeedstuk, hete montage, uitsmelting, oppervlakte dooft, het lassen, het ontharden

Het werkmacht

360V-520V

Uit macht

160KW

Productgrootte

leiding 1000*695*1100mm

transformator 870*430*750mm

Certificaat

CE, FCC, ROHS, SGS

 

 

Specificatie

 

Model

GY-160AB (In drie stadia)

het werkmacht

360V-520V

ingangsstroom

240A

Schommelende outputmacht

160KW

schommelende frequentie

20-80KHZ

outputstroom

400-6500A

het stroomtarief van koelwater

0.08-0.16Mpa 15L/Min

het beveiligingspunt van de watertemperatuur

50C

productgrootte

leiding 1000x695x1100mm

transformator 870*430*750mm

netto gewicht

hoofd155kg

transformator 95kg

 

 

Belangrijke eigenschappen:

  1. DeHogeFrequentieinductievan 160kWhetVerwarmenMateriaal keurthetWaterkoelingssysteem meest geavanceerde MOS, IGBT-de controletechnologieën van de frequentieomzetting goed om het hoge rendement en de maximumoutputmacht te verzekeren.
  2. 160KW hoge Frequentieinductie het Verwarmen Materiaal het Waterkoelingssysteem heeft de constante stroom en vermogenssturingsfunctie, die metaal het verwarmen procédé beduidend optimaliseren, het hoge efficiënte en snelle verwarmen kan realiseren en in spel de superieure prestaties van de producten brengen.
  3. 160KW hoge Frequentieinductie het Verwarmen Materiaal het Waterkoelingssysteem heeft de functie van tijd die in drie stadia vertegenwoordigd door ver*warmen-hitte behoud-te koelen plaatsen. Voorts is de macht voor het verwarmen en hittebehoud beschikbaar voor onafhankelijke regelgeving, die het verwarmen en het hittebehoud kan vergemakkelijken, dat van toepassing is op plaatsen het vereisen ophopend en herhaalde verwarmend.
  4. Een maximumbescherming van de tien typesfout en een vertoning van te sterke intensiteit, overvoltage, watertekort en fase het missen kunnen hogere betrouwbaarheid en duurzaamheid verstrekken.
  5. 160KW hoge Frequentieinductie het Verwarmen Materiaal het Waterkoelingssysteem is veilig en betrouwbaar, en vereist geen materiaal van tienduizendtalvoltage, en kan zo de veilige exploitatie verzekeren.
  6. Het uitvoerige volledige ladingsontwerp is beschikbaar voor de ononderbroken verrichting van 24 uur.
  7. 160KW hoge Frequentieinductie het Verwarmen Materiaal het Waterkoelingssysteem is beschikbaar voor ultraviolette temperatuuropsporing, die de automatische controle van temperatuur realiseren, de het verwarmen prestaties kan verbeteren en de handverrichting vereenvoudigen.

 

 

Toepassingen

 

1. Het verwarmen (heet smeedstuk, hete montage en uitsmelting)

Het hete smeedstuk poogt de het werkstukken van bepaalde temperatuur (de verschillende materialen vereisen verschillende temperaturen) in andere vormen door smeedstukpers met behulp van stempelpers, smeedstukmachine of ander materiaal, voor instanties, hete uitdrijving van horlogekast, horlogevlaai, handvat, vormtoebehoren, keuken en tafelgerei, kunstwaren, standaarddeel, bevestigingsmiddel, vervaardigd mechanisch gedeelte, bronsslot, klinknagel, staalspeld en speld te vervaardigen.

 

De hete montage verwijst naar de verbinding van verschillende metalen of metalen met nonmetals door verwarmen gebaseerd op het principe van hete uitbreiding of hete uitsmelting, voor instanties, ingebed lassen van koperkern van computerradiator met van de aluminiumblad en spreker Web, samenstelling van staal en plastic buis, het verzegelen van aluminiumfolie (de schil van het tanddeeg), motorrotor en het verzegelen van tubulair elektrisch het verwarmen element door.

 

Het uitsmelten hoofdzakelijk poogt het metaal in vloeistof te smelten door op hoge temperatuur te gebruiken, die hoofdzakelijk van toepassing op de uitsmelting van ijzer, staal, koper, aluminium, zink evenals diverse edele metalen is.

 

2. Thermische behandeling (de oppervlakte dooft)

Doof voor diverse hardware en hulpmiddelen, zoals meer plier, moersleutel, hamer, bijl, het schroeven hulpmiddelen en scheerbeurt (boomgaardscheerbeurt).

Doof voor diverse auto en motorfietsmontage, zoals trapas,   de koppelstang, zuigeras, ketent wiel, aluminiumwiel, klep, de schacht van het rotswapen, semi drijfas, kleine schacht en vork.

Diverse elektrische gereedschappen, zoals toestel en assen.

Doof voor werktuigmachines, zoals draaibankdek en gidsspoor.

Doof voor diverse delen van het hardwaremetaal en machinaal bewerkte delen, zoals schacht, toestel (kettingswiel), nok, klem en klem enz.

Doof voor hardwarevormen, zoals kleine vorm, vorm bijkomend en binnengat van vorm.

 

3. Het lassen (soldeer en lassen, zilver die solderen solderen)

Lassen van diverse hardware scherpe hulpmiddelen, zoals diamanthulpmiddel, schurend hulpmiddel, boringshulpmiddel, het blad van de legeringszaag, harde legeringssnijder, malensnijder, ruimer, planningshulpmiddel en stevige centerboor.

 

Lassen van diverse hardware mechanisch gadget: Zilveren solderend en solderend van metalen van dezelfde verscheidenheid of de verschillende verscheidenheden, zoals van de hardwaretoilet en keuken producten, koelende kopermontage, de montage van de lampdecoratie, de montage van de precisievorm, hardwarehandvat, eggbeater, legeringsstaal en staal, staal en koper evenals koper en koper.

Het de bodemlassen van de samenstellingspot is van toepassing op soldeert hoofdzakelijk lassen van rondschrijven, vierkant evenals andere onregelmatige duidelijke pottenbodem. Het is van toepassing op vlakte soldeert ook lassen van andere metalen.

Het lassen van het verwarmen van schijf van elektrische warm waterketel verwijst hoofdzakelijk naar soldeert lassen van roestvrij staal vlakke basis, aluminiumblad en tubulaire elektrische het verwarmen elementen van diverse vormen.

 

4. Het ontharden (het aanmaken en modulatie)

 

Het ontharden van diverse roestvrij staalproducten, zoals roestvrij staalbassin, onthardde en dreef kan, ontharde gevouwen rand, ontharde gootsteen, roestvrij staalbuis, vaatwerk en kop uit.

Het ontharden van de verschillende andere stukken van het metaalwerk, zoals golfbalhoofd, richtsnoer, messingsslot, de montage van het hardwarekoper, het handvat van het keukenmes, blad, aluminiumpan, aluminiumemmer, aluminiumradiator en diverse aluminiumproducten.

 

 

Werkend Principe

 

Het elektromagnetische de inductie van de frequentieomzetting is verwarmen of inductie het verwarmen voor plotseling een methode om metaalmaterialen te verwarmen door de voeding van de machtsfrequentie in dat van specifieke die waaier om te zetten op het principe van elektromagnetische inductie wordt gebaseerd. Het is hoofdzakelijk van toepassing op metaal het hete werken, de thermische behandeling, het lassen en smelten. Dit die type van het verwarmen van techniek is ook van toepassing op de verpakkingsindustrie (zoals het verzegelen van aluminiumfolie in geneeskunde en voedsel de industrie wordt gebruikt), halfgeleidermateriaal (zoals uitgedreven monocrystalline silicium en verwarmd hechtend metaaldelen voor autoglas).

 

De basiscomponenten van inductie verwarmingssysteem omvatten de bron en het werkstukken van de inductierol, wisselstroom. De inductierol kan in verschillende vormen vanaf verschillende verwarmde voorwerpen worden vervaardigd. De rol wordt verbonden aan de krachtbron die wisselstroom verstrekken voor rol. De wisselstroom door de rol wordt kan tot een afwisselend magnetisch veld leiden die door de het werkstukken overgaan aan de stroom van de opbrengswerveling zoals vereist in het verwarmen. bezeten die

 

 

Voordelen van Inductie het Verwarmen Materiaal

 

1. Snel verwarmend: het minimumtarief om te verwarmen is minder dan 1 tweede (het tarief om te verwarmen is beschikbaar voor aanpassing en controle).

2. Brede dekking van het verwarmen: het kan aan delen van het hitte diverse metaal worden gebruikt (vervang verwijderbare inductierol vanaf verschillende werkende schakelaars).

3. Gemakkelijke installatie: het kan worden gebruikt zodra het wordt verbonden aan krachtbron, inductierol evenals watervoorzieningspijp en het toenemen pijp; het is klein in grootte en licht in gewicht.

4. Gemakkelijke verrichting: u kunt leren om het binnen verscheidene notulen in werking te stellen.

5. Snel opstarten: het kan zijn begonnen om het verwarmen handeling uit te voeren op voorwaarde dat het water en de voeding beschikbaar zijn.

6. Lage machtsconsumptie: Vergeleken met het conventionele vacuümmateriaal van de buis hoge frequentie, kan het de macht door ongeveer 70% bewaren. Kleiner is de grootte van het het werkstuk, zou de lagere machtsconsumptie zijn.

7. Hoge doeltreffendheid: het heeft dergelijke eigenschappen zoals het eenvormige verwarmen (het is toepasselijk om het uit elkaar plaatsen van de inductierol aan te passen om de aangewezen temperatuur zoals vereist in elk deel van het werkstuk te verzekeren), snel het verwarmen en beperkte oxic horizon, en kan tegen om het even welk afval bewaken na het ontharden.

8. Uitvoerige bescherming: het heeft dergelijke functies zoals overdruk, te sterke intensiteit, oververhittings en water de aanwijzingen van het tekortalarm evenals automatische controle en bescherming.

9. Controleerbare temperatuur: het is toepasselijk om de temperatuur te controleren voor het verwarmen van het werkstukken vanaf de vooraf ingestelde het verwarmen tijd, en daardoor de het verwarmen temperatuur te controleren op een bepaald technisch punt.

10. Uitvoerig volledig ladingsontwerp: het kan onophoudelijk 24 uren werken.

11. Kleine grootte en lichtgewicht: het heeft een gewicht slechts verscheidene dozens kilogram, waarvan, de beperkte vloerruimte workshopplaats kan effectief besparen.

12. Verwijdering van hoogspanning: het vereist geen transformator opvoer die ongeveer tienduizendtalvoltage kan veroorzaken, en zo de maximumveiligheid kan verzekeren.

de Inductie van de de industrie160kw Hoge Frequentie het Verwarmen Materiaal met Waterkoelingssysteem 0de Inductie van de de industrie160kw Hoge Frequentie het Verwarmen Materiaal met Waterkoelingssysteem 1de Inductie van de de industrie160kw Hoge Frequentie het Verwarmen Materiaal met Waterkoelingssysteem 2

 

Contactgegevens
Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited

Contactpersoon: Cindy Yang

Tel.: +86 13751325969

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)