Thuis ProductenInductieverwarmingsapparatuur

Flexibele Transformatorinductie het Verwarmen Machine 80KW met 10m-Kabel

Certificaat
China Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited certificaten
China Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited certificaten
Klantenoverzichten
GY is zeer professioneel voor inductie het verwarmen materiaal, hebben wij samenwerking meer dan 12 jaar vanaf 2006 tot nu, dank.

—— M. GULSHAN BHATIA

Aangezien het eerste materiaal dat in 2008 wordt gekocht tot nu is gebruikt, is de kwaliteit zeer goed, zijn wij zeer tevreden, dank.

—— M. SHAFQAT MASOOD

Lever altijd de beste technische ondersteuning en de naverkoopdienst voor ons。

—— M. DE ARIA'S VAN RICARDO

Ik ben online Chatten Nu

Flexibele Transformatorinductie het Verwarmen Machine 80KW met 10m-Kabel

Flexibele Transformatorinductie het Verwarmen Machine 80KW met 10m-Kabel
Flexibele Transformatorinductie het Verwarmen Machine 80KW met 10m-Kabel Flexibele Transformatorinductie het Verwarmen Machine 80KW met 10m-Kabel Flexibele Transformatorinductie het Verwarmen Machine 80KW met 10m-Kabel Flexibele Transformatorinductie het Verwarmen Machine 80KW met 10m-Kabel Flexibele Transformatorinductie het Verwarmen Machine 80KW met 10m-Kabel

Grote Afbeelding :  Flexibele Transformatorinductie het Verwarmen Machine 80KW met 10m-Kabel

Productdetails:
Plaats van herkomst: CN
Merknaam: GY
Certificering: CE, FCC, ROHS, SGS
Modelnummer: GY
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Customize + Negotiation
Verpakking Details: Plywoodendoos
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100set per maand

Flexibele Transformatorinductie het Verwarmen Machine 80KW met 10m-Kabel

beschrijving
Het verwarmen principe: Magnetische inductie het verwarmen Toepassing: Metaalthermische behandeling
Het verwarmen: Het flexibele transformatormetaal verwarmen Verleende naverkoop de Dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, Gebiedsonderhoud en de reparatiedienst, Online
Plichtscyclus: 100%, 24 uren geen-Einde, 80%
Hoog licht:

Flexibele Transformatorinductie het Verwarmen Machine

,

10m-Kabelinductie het Verwarmen Machine

,

80KW inductie Smeltende Oven

Coaxiaal handbediend (Flexibele transformator) inductie het verwarmen materiaal

Draagbaar het verwarmen hoofd met speciaal ontwerp, mini lichte slechts 1.5KG (Dit type 80kw met flexibel de transformatorontwerp van 10meter is 5.5KG); Lichtgewicht en draagbare, geschikte verrichting, vooral geschikt voor de verrichtingsplaats; Hoofdzakelijk kan de toepassing voor de gezamenlijke, gezamenlijke airconditioning van de lassenkabel, de draad van het transformatorlood van de motor, maar ook voor schipdek het verwarmen spanning worden gebruikt.

 

Model Gys-80AC (In drie stadia)
Het werkmacht 340V-430V
Maximumingangsstroom 120A
Outputmacht 80KW
Schommelende frequentie 10-50KHZ
Outputstroom 400-3500A
Het stroomtarief van koelwater 0.08-0.16Mpa 9L/Min
Het beveiligingspunt van de watertemperatuur 50C
Productgrootte leiding: 725x600x1060mm
Flexibele transformator: OD108MM
Netto gewicht leiding: 123kg
Flexibele transformator: 5,5 kg
Flexibele kabellengte 10Meter

 

 

 

Toepassing van Inductie het Verwarmen Materiaal

1, Verwarmend (heet smeedstuk, hete montage en uitsmelting):

1) Het hete smeedstuk poogt de het werkstukken van bepaalde temperatuur (de verschillende materialen vereisen verschillende temperaturen) in andere vormen door smeedstukpers met behulp van stempelpers, smeedstukmachine of ander materiaal, voor instanties, hete uitdrijving van horlogekast, horlogevlaai, handvat, vormtoebehoren, keuken en tafelgerei, kunstwaren, standaarddeel, bevestigingsmiddel, vervaardigd mechanisch gedeelte, bronsslot, klinknagel, staalspeld en speld te vervaardigen.

2) De hete montage verwijst naar de verbinding van verschillende metalen of metalen met nonmetals door verwarmen gebaseerd op het principe van hete uitbreiding of hete uitsmelting, voor instanties, ingebed lassen van koperkern van computerradiator met van de aluminiumblad en spreker Web, samenstelling van staal en plastic buis, het verzegelen van aluminiumfolie (de schil van het tanddeeg), motorrotor en het verzegelen van tubulair elektrisch het verwarmen element door.

3) Het uitsmelten hoofdzakelijk poogt het metaal in vloeistof te smelten door op hoge temperatuur te gebruiken, die hoofdzakelijk van toepassing op de uitsmelting van ijzer, staal, koper, aluminium, zink evenals diverse edele metalen is.

 

2, Thermische behandeling (de oppervlakte dooft):

Het is hoofdzakelijk doelstellingen om de starheid van de metaalmaterialen door de thermische behandeling te veranderen om stukken te werken. De detailtoepassingen worden verklaard als volgt:

1) Doof voor diverse hardware en hulpmiddelen, zoals meer plier, moersleutel, hamer, bijl, het schroeven hulpmiddelen en scheerbeurt (boomgaardscheerbeurt).

2) Doof voor diverse auto en motorfietsmontage, zoals trapas, koppelstang, zuigeras, kettingswiel, aluminiumwiel, klep, de schacht van het rotswapen, semi drijfas, kleine schacht en vork.

3) Diverse elektrische gereedschappen, zoals toestel en assen.

4) Doof voor werktuigmachines, zoals draaibankdek en gidsspoor.

5) Doof voor diverse delen van het hardwaremetaal en machinaal bewerkte delen, zoals schacht, toestel (kettingswiel), nok, klem en klem enz.

6) Doof voor hardwarevormen, zoals kleine vorm, vorm bijkomend en binnengat van vorm.

 

3, het Lassen (soldeer lassen, het zilveren solderen en solderen)

Het poogt hoofdzakelijk het soldeersel te smelten door het aan een bepaalde temperatuur te verwarmen voor het verbinden van twee types van metalen van dezelfde materiële of verschillende materialen.

1) Lassen van diverse hardware scherpe hulpmiddelen, zoals diamanthulpmiddel, schurend hulpmiddel, boringshulpmiddel, het blad van de legeringszaag, harde legeringssnijder, malensnijder, ruimer, planningshulpmiddel en stevige centerboor.

2) Lassen van diverse hardware mechanisch gadget: Zilveren solderend en solderend van metalen van dezelfde verscheidenheid of de verschillende verscheidenheden, zoals van de hardwaretoilet en keuken producten, koelende kopermontage, de montage van de lampdecoratie, de montage van de precisievorm, hardwarehandvat, eggbeater, legeringsstaal en staal, staal en koper evenals koper en koper.

3) Het de bodemlassen van de samenstellingspot is van toepassing op soldeert hoofdzakelijk lassen van rondschrijven, vierkant evenals andere onregelmatige duidelijke pottenbodem. Het is van toepassing op vlakte soldeert ook lassen van andere metalen.

4) Het lassen van het verwarmen van schijf van elektrische warm waterketel verwijst hoofdzakelijk naar soldeert lassen van roestvrij staal vlakke basis, aluminiumblad en tubulaire elektrische het verwarmen elementen van diverse vormen.

 

4, Onthardend (het aanmaken en modulatie):

1) Het ontharden van diverse roestvrij staalproducten, zoals roestvrij staalbassin, onthardde en dreef kan, ontharde gevouwen rand, ontharde gootsteen, roestvrij staalbuis, vaatwerk en kop uit.

2) Het ontharden van de verschillende andere stukken van het metaalwerk, zoals golfbalhoofd, richtsnoer, messingsslot, de montage van het hardwarekoper, het handvat van het keukenmes, blad, aluminiumpan, aluminiumemmer, aluminiumradiator en diverse aluminiumproducten.

 

Flexibele Transformatorinductie het Verwarmen Machine 80KW met 10m-Kabel 0

Contactgegevens
Guang Yuan Technology (HK) Electronics Co., Limited

Contactpersoon: Cindy Yang

Tel.: +86 13751325969

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)